Ενημέρωση Covid-19

Τοποθεσία

Εξερευνήστε τη Χαλκιδική

Ιδανική τοποθεσία

Το ξενοδοχείο Antigoni Beach Resort βρίσκεται σε μία από τις ωραιότερες περιοχές της Ελλάδας, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όπου το πράσινο χρώμα των πεύκων και το γαλάζιο της θάλασσας συνυπάρχουν αρμονικά, μαγεύοντας τον επισκέπτη και προσκαλώντας τον να ανακαλύψει τα μοναδικής ομορφιάς τοπία.

Ημερήσιες εκδρομές σε

Κοντινά ιστορικά αξιοθέατα

Η μοναδική ατμόσφαιρα που περιβάλλει το Antigoni Beach Resort, συμπληρώνεται από την ασύγκριτη θέα του προς το επιβλητικό Άγιον Όρος, το οποίο αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.
Κατά τη διαμονή σας στο Antigoni Beach Resort μπορείτε να πραγματοποιήσετε καθημερινές αποδράσεις στο Άγιο Όρος, αλλά και στις γύρω παραλίες από το κοντινό λιμάνι του Όρμου της Παναγίας.
Και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το βυζαντινό πύργο στην παραλία του Πύργου, καθώς και το αρχαίο Μέγα Τείχος στη Βουρβουρού (Λιβάρι).

Οδηγίες μετάβασης

Πρόσβαση

Το Antigoni Beach Resort στην πανέμορφη Χαλκιδική στη Χερσόνησο Σιθωνία, την πιο όμορφη και πευκόφυτη της Χαλκιδικής αγναντεύοντας το Άγιο Όρος. Η πρόσβαση στο Antigoni Βeach Resort είναι ιδιαίτερα εύκολη.

Απέχει από την Θεσσαλονίκη 100 χιλ. Από το αεροδρόμιο 85 χιλ.. Κατευθύνεστε προς Νέα Μουδανιά και στρίβετε δεξιά στον κόμβο προς Σιθωνία. Ακολουθείτε τις πινακίδες Νικήτη – Όρμος Παναγίας. Στη διασταύρωση του Όρμου της Παναγίας στρίβετε όλο αριστερά ακολουθώντας την πινακίδα που σας οδηγεί στην πανέμορφη παραλία της Τρανής Αμμούδας.