Ενημέρωση Covid-19

Fitness & Spa

Ευεξία και αναζωογόνηση

Spa & εκγύμναση

Θεραπείες Spa

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου Antigoni Beach Resort δημιουργήσαμε για εσάς έναν πρότυπο χώρο, όπου εφαρμόζονται επιλεγμένες θεραπείες χαλάρωσης, ευεξίας και αναζωογόνησης.

Χαρίστε στον εαυτό σας μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης μέσω των καταπραϋντικών θεραπειών μασάζ και νιώστε την απελευθέρωση της ενέργειάς σας, την ενδυνάμωση του σώματός και τη διαύγεια του πνεύματός σας.

Επιπλέον, στο χώρο μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες μανικιούρ και πεντικιούρ από έμπειρο προσωπικό, που θα επιμεληθεί σχολαστικά την ομορφιά και την υγεία των άκρων σας.

Βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη

To Antigoni Beach Resort προσφέρει μια ολιστική εμπειρία στους πελάτες του. Με τα μαθήματα Yoga και Aerial Yoga που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και για κάθε επίπεδο, το θέρετρο μας θα σας βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη σε έναν κρυφό παράδεισο στην Ελλάδα.

Δείτε όλες τις δραστηριότητες

Εξοπλισμένο γυμναστήριο

Στο φωτεινό, ευάερο, μικρό μας γυμναστήριο με θέα στη πισίνα, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα άσκησης, μπορείτε να ασκηθείτε δωρεάν από τις 08:00 πμ-20:00 μμ καθημερινά.

Η χρήση του δεν επιτρέπεται για παιδιά κάτω των 17 ετών.