Ενημέρωση Covid-19

Εκδηλώσεις

Για επιτυχημένη διοργάνωση

Γάμοι & εκδηλώσεις

Γάμοι

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα ότι είχατε ονειρευτεί για τη μοναδική αυτή στιγμή, δημιουργώντας μια φιλόξενη και ρομαντική ατμόσφαιρα.

Στον επιβλητικό χώρο της πισίνας με το εντυπωσιακό περιβάλλον, θα δημιουργήσουμε για εσάς και τους καλεσμένους σας ένα μοναδικό σκηνικό, που θα σας μαγέψει και θα σας ικανοποιήσει πλήρως, σε συνδυασμό με την απόλαυση των ασυναγώνιστων γεύσεων που ο έμπειρος σεφ μας θα επιμεληθεί ειδικά για εσάς.
Η πολυτελής διαμονή του ζευγαριού στο γαμήλιο δωμάτιο, διακοσμημένο κατάλληλα για την περίσταση, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα του γάμου σας.

Ολοκληρωμένη λύση

Επιπλέον, στο Antigoni Beach Resort αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια τη γαμήλια τελετή σας, οδηγώντας σε ένα αξέχαστο γαμήλιο ταξίδι.

Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο από το να αφεθείτε και να ζήσετε το όνειρό σας, που εμείς θα κάνουμε πραγματικότητα!
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Επαγγελματικές εκδηλώσεις

Έχουμε σχεδιάσει για σας ένα κομψό χώρο με φυσικό φωτισμό που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 30 άτομα για συναντήσεις, συνέδρια και συσκέψεις δίπλα στην πισίνα.