Ενημέρωση Covid-19

Παραλία και πισίνα

Βουτιά σε κρυστάλλινα καταγάλανα νερά

Παραλία & Πισίνα

Κολυμπήστε στα κρυστάλλινα, καταγάλανα νερά της, χαρείτε τη χρυσή αμμουδιά και αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί από το μοναδικό κάλλος του φυσικού τοπίου.

Με ετήσια βραβεία γαλάζιας σημαίας

Αμμώδης Παραλία

Ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο Antigoni Beach Resort εκτείνεται η αμμώδης, βραβευμένη κάθε χρόνο με Γαλάζια Σημαία για την καθαριότητα, τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει και την ασφάλεια, παραλία της Τρανής Αμμούδας, που αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες παραλίες της Χαλκιδικής.
Η παραλία είναι πλήρως οργανωμένη και για τους πελάτες του Antigoni Beach Resort προσφέρονται ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς και πετσέτες θαλάσσης. Μπορείτε δε, εφόσον το επιθυμείτε, να απολαύσετε το αγαπημένο σας κοκτέιλ πλάι στο κύμα και να νιώσετε πραγματικά πως ο παράδεισος τελικά μπορεί και να βρίσκεται στη γη!

Για ενήλικες και παιδιά

Πισίνα Γλυκού Νερού

Στον εντυπωσιακό εξωτερικό χώρο του Antigoni Beach Resort δεσπόζει η επιβλητική εξωτερική πισίνα με το διάφανο γλυκό νερό, ιδανική για να κολυμπήσετε, αλλά και για να χαρείτε τον ελληνικό ήλιο ξαπλωμένοι στις αναπαυτικές ξαπλώστρες της και τις εξωτικές αιώρες, που παρέχονται δωρεάν, συνοδεία λαχταριστών σνακ και παγωμένων κοκτέιλ από το Pool-Snack Bar.
Για τους μικρούς μας φίλους, λειτουργεί παιδική πισίνα, που θα τους συναρπάσει και θα κάνει τα παιχνίδια τους με το υδάτινο στοιχείο αναπόσπαστο τμήμα των καλοκαιρινών τους διακοπών.